Onnodig verdriet

Wanneer we ons lichaam hebben verlaten ,(dat duurt meestal plus minus drie dagen ) ,gaan we naar en rustpunt ,vanwaar we opgehaald worden ,om de gevolgen van ons doen en laten op aarde te bekijken , en geloof me ,omdat je daar gelijk anders ben ,zal dit aanzien verdriet en pijn bij jou teweeg (kunnen) brengen .Je krijg dan ook les in hoe het beter (anders) had gekund .Ook krijg je daar vaak de kans om naar die mensen op aarde die door jou handelingen geleden hebben ,veel liefde te kunnen sturen.

Wat echter het grote geluk voor ons is, is nl. dat GODS LIEFDE zo groot is ,dat we hierdoor ieder keer weer de gelegenheid krijgen, het opnieuw te proberen om zo steeds verder terug te groeien naar die hemelen waaruit wij verstoten zijn .omdat we eens uit de pas zijn gaan lopen ,nadat GOD het behaagd had zichzelf te manifesteren in zijn schepping .

Wat me wel verbaast is dat er nog veel mensen zijn , die van deze dingen weten en van mening zijn dat ze het aardig voor elkaar hebben ,en maar niet (willen) begrijpen dat ze nog nergens zijn ,te bewijzen door de mening te handteren er al aardig te zijn .Ze toetsen dit aan dingen die geleid worden door angst ,minderwaardigheidscomplexen ,en de drang om erkenning best goed te zijn , of geestelijke laksheid . Niet wetende dat je goed bent zonder een bepaalde energetische kwaliteitwaarde te hebben omdat je eigenlijk nooit klaar bent met groeien naar het ultieme gelukpunt, het alles /niets punt.

Ze besteden wel wat tijd aan het energetisch groeien, maar je moet niet van ze vragen om er eigenlijk de gehele dag een beetje mee bezig te zijn, b.v. door je iedere keer weer te corrigeren als je jezelf betrapt op een gedachtehandeling waarvan jezelf wel weet dat het eigenlijk niet de voor jou juiste gedachtenhandeling was/is .

Er staat immers ZOEK EERST HET KONINKRIJK GODS ,EN AL HET ANDERE ZAL JE TOE GEWORPEN WORDEN .Dus aardse dingen kunnen we handteren, mogen we handteren, maar zijn absoluut niet belangrijk .Eerst geestelijk groeien om er achter te komen dat de aardse dingen dan maar een peulenschilletje zijn om te doen en te kennen.