DE JUISTE INSTELLING

23 December.

Ben niet vaak onder de indruk door Nederland zingt van de EO ,maar deze keer was het wel raak.In dit programma werd een gesprek gevoerd met ene Mink uit Zwolle.Die stelde dat de kerk niets van de wereld moest weten , maar dat het nu juist een opdracht van de schepper is van de gehele aarde en het heelal te houden.Dit ligt ook aan wat er al eerder op deze site besproken is ,het oordelen en veroordelen ,wat juist door die instanties gebeurd die het als eerste moesten uitbannen. Ze zijn verslaafd aan hun religieuze denken ,althans aan een vorm ervan ,een Gereformeerde zal niet gemakkelijk een Hervormde joint roken ,dan krijgen ze het slecht ,en gaan afkickverschijnselen vertonen ,in de vorm van wegkruipen ( niet erkennen ) ,of agressief worden.( haten/verstoten/minachten).Ze vertonen dan het door mij al eerder aangehaalde autistisch gedrag ,zo van dit is ONZE WERELD en verder hebben we nergens mee te maken ,of je doe maar gewoon met ons mee ,( ze verzamelen mensen om zich heen die zeggen wat ze horen willen ,)dat zogenaamde autistisch gedrag. IN NAVOLGING VAN JEZUS ,iedereen belangrijk vinden iedereen aanspreken is wat er juist gevraagd word , let wel dat betekend niet dat je ieders gedrag goed hoeft te keuren ,maar wel die ander respecteren en liefhebben ,of het nu een minister of een hoer is ,of gewoon hangjongeren en kleine criminelen. Als je zelf geestelijk wil ontwikkelen ,betekend dat ,gewoon jezelf in die ander liefhebben.

Veel grote leiders hebben het voorbeeld gegeven zich te vereenzelvigenmet de levenswijze ,van spreken en doen ,van hen die hulp nodig hadden Zo ook Jezus ,HIJkwam op aarde ging naast mij staan trok dezelfde kleding aan en sprak de zelfde taal ,daardoor ging ik hem vertrouwen ,en luisterde naar hem, volgde hem ,zo kreeg ik een beter gevoel en leven. Ook werd ik daardoor veel wijzer.Bovendien werd ik toegankelijker voor mijn medemens ,werd rustiger van binnen uit.

WEES ZELFZOLIEF,(DIELIEFDE), DAT EEN ANDER ALLES VOOR JOU WIL DOEN.

DAN KUN JE OOK SPREKEN VAN ENERGETISCH ONTWIKKELEN.DAT IS ENERGETISCH ONTWIKKELEN.

Vaak zie ik dat zogenaamde christenen ,precies als Mink zij , met Kerstmis en andere hoogtijdagen het goeie heertje uithangen , b , v daklozen eten geven ,maar die daklozen zijn niet gek en begrijpen dat het alleen maar tot meerdere eer en glorie van de weldoeners moet dienen ,en met kerst vallen die goede werken natuurlijk erg goed op.De daklozen zijn dat ook gaan begrijpen en voelen zich dus stevig gebruikt ,(misbruikt) wat weer de reactie oproept van ;ondankbare honden: ,en zo is het gezicht van de kerk weer gered.( met een rotopmerking). Waar blijven die goede werken de rest van het jaar?

Vaak zie je dat gedrag overal in b,v met cadeautjes geven ,wat denkt je van de opmerking ,nee hoor dat vind ik niet leuk om te geven.Maar dat is de bedoelig helemaal niet ,de ontvanger moet het leuk vinden ,het moet niet bijdragen tot jou goede heertjes gevoel