Negatieve berichtgeving

Mag ik u er op attent maken dat als we  steeds maar naar de negatieve berichten kijken we ons daar steeds beroerder door gaan voelen , en weinig of geen erg meer hebben in de fijne dingen die er ook zijn .

 

We hebben nu de tijd om te mediteren en ons te bezinnen waardoor we in deze situatie terecht zijn gekomen .Rust in een warm huis zoals vroeger ,eten ,drinken en nog veel meer .

Er weer achter komen dat we nog zo veel hebben om dankbaar voor te zijn .Laat je aandacht niet van het goede afleiden door corona en de gevolgen daarvan .

Laten we eens stil staan bij alles wat we kopen maar het niet nodig hebben ,bijvorbeeld 20 paar schoenen .dus 15 paar te veel ,de fabricage ervan kost heel veel energie en als ze klaar zijn houden we veel aarde verontreinigende stoffen over.

We kopen met zijn allen ontzettend veel dingen die we niet nodig hebben  en ook hier geld weer veel energie en afvalstoffen

Dan gedragen we ons vaak zo dat ons immuun systeem er door naar de knoppen gaat ,we eten en drinken veel dingen die we niet nodig hebben en die vaak slecht voor ons zijn .daarom moet je ook niet raar op kijken dat je snel ziek wordt en een prachtige voedings bodem ben van veel virussen .Bij veel mensen is de levensstijl in zijn geheel zeer slecht en onverantwoord ,dag ritme , drank roken zijn zo van die vaak voorkomende dingen .slecht voor je lichaam is ook slecht voor je geest Zullen we afspreken dat we deze stille kerst tijd gaan gebruiken om tot bezinning te komen ,en besef dat als er geen vrede in jou heerst er ook geen vrede in je omgeving heerst