wanneer ik uit mijn lichaam mag

 

  Mijmerend op de bank ,op deze Zondag morgen, (7  Februari 2010) , ging ik met mijn gedachten naar het komende uur ( ééns )  ,van de    uitvaart uit mijn lichaam ,want dat is de echte uitvaart ,de aardse uitdrukking komt hiervan af .

En dan stel ik mij zo voor dat ik een brief voor laat lezen bij dat gat in de grond ,waar overigens niets mis mee is ,mijn lichaam dat mij zo trouw gedient heeft,en dat nog al wat heeft moeten lijden omdat ik er zo lang overgedaan hebt te ( willen ) begrijpen waar het werkelijk omdraait  , dat lichaam   wordt dan terug gegeven ,om weer terug te keren tot die staat van waaruit het voortkwam ,n,l algemene energie ) een brief waarin ik de aanwezigen vraag na afloop van de gebeurtenis feest te gaan vieren ,uit blijdschap dat ik terug mocht keren naar mijn vaders huis , met zijn vele woningen .

En elkaar met liefde te steunen in die nieuwe situatie ,waarin de toestand verandert is , en men zich aan moet passen in doen en gedachten .

Ik begrijp wel dat sommige menenkinderen mij zullen missen ,om verschillende redenen .En mogelijk ook verdriet zullen hebben ,ook om verschillende redenen . Daarom zal ik VADER vragen zo het in zijn raad kan bestaan ,of het mogelijk is steeds bij jullie te mogen zijn ,of te mogen helpen .Dit is een wens die ik hier uitspreek maar waarvan het bestaan er al lang was/is ,en het antwoord ook al . ( omdat alles is )

Voor sommigen onder jullie zeg ik  , zoek hier nu niets achter , het is een overdenking , een nu/dan meditatie .

Het heeft nog al wat voeten in de aarde gehad om mij zo ver te brengen ,geen smoesjes meer te verzinnen  van welke aard dan ook ,smoesjes om te proberen op mijn manier te ontwikkelen ,en maar niet te willen begrijpen dat er maar één manier bestond , LEER MIJ VOLGEN ZONDER VRAGEN, te leren begrijpen dat mijn mening en wat ik vond  ,niet werkte  ook omdat mijn begripsvermogen daar te klein voor was , en zolang ik steeds weer daarmee op de proppen kwam ,ik niet hoorde waar het echt om ging .

Ik werd geconfronteerd ,dat ik moest worden als een kind , weer onbevangen , leergierig , om  al luisterend er een beetje achter te komen wat de werklijkheid inhoud ,in kan houden .

Dat wil niet zeggen dat je je persoonlijkheid moet verliezen ,maar dat je via andere waarden gaat doen , denken en zien .Dat  je juist niet bang hoeft te zijn om je lichaamte verlaten ,en de beloning van je minder eigenwijs zijn in ontvangst mag gaan nemen .

Angst is zo en zo al geen goede gewoonte ,je komt er geen r----- mee verder . Maar angst is één van de oorzaken van ons domme denkgedrag ,en één van de raadgevers die er voor zorgen dat je niet opbloeit als een roos .de beste partner van je angst is b,v eigenwijsheid ,of de houding dat alles maar volgens jou mening moet gaan .vergeet echter niet dat het jou gebeuren is ,begrijp dat je niet steeds NEE zegt tegen de ander ,maar tegen jezelf ,en je het daarom nooit kan winnen , zelfs nooit geijk hebt/krijgt .

Veel z,g christenen leven onnodig in angst omdat ze zelf alles uit willen maken en ze DE ALLERHOOGSTE niet vertrouwen .Als je hem niet vertrouwd moet je hem ook niet aan z,n hoofd zitten te zeuren .

 

 

 

 

 

 

   

:: Powered by Designbase Webcentre ::