zelfontplooiing

Energetisch ontwikkelen, wat is dat? Het is eigenlijk niets anders dan zo te leven en te denken dat je naar licham en geest gelukkig(gezond) bent/wordt.

In deze maatschappij gaan de meeste mensen er vanuit dat je goed voor jezelf moet zorgen en niet goed voor je hetzelf in je. Dat is heel wat anders.

Het is dan noodzakelijk dat je anders  gaat denken en leven, in gaat zien dat eerst het geestelijke de meeste en de juiste aandacht verdient, daarna, en ook erg belangrijk het lichaam, de materie en je gewone aardse handelingen. Dat is heel wat anders dan we in West Europa  gewend zijn te doen.

Hoe lang zal het nog duren voordat  men hier begrijpt dat je geestelijke conditie (ontwikkeling) bepalend is voor wie je bent en dat wat je doet en vooral dat wat je denkt de hoofdoorzaak is van je huidige situatie en gevoel (gezondheid naar lichaam en geest). Dat de vorm van je denken in alles zoveel invloed heeft, bijvoorbeeld bij het eten; voedsel dat met blijdschap en ook met veel dankbaarheid en rust genuttigd wordt zal er toe bijdragen dat ons lichaam een goede en juiste spijsvertering heeft.

Dus bij alles wat u denkt opletten dat je op de juiste manier en over de juiste dingen denkt, en dan juist wat je onbewust denkt, zonder controle, omdat hierdoor een groot deel van je energetische lichamen opgebouwd of afgebroken wordt, en daardoor weer een goede of slechte gezondheid kan ontstaan.Bijvoorbeeld; Wat je denkt eet je en wat je eet ben je. Altijd ontevreden zijn met wat je hebt en wat je bent zal er dus voor zorgen dat je nog meer uit balans raakt, om maar niet te spreken van steeds maar weer automatische  onbewuste negatieve commentaren in onze gedachten, over alles en nog wat. Natuurlijk, denken is goed als het in de juiste context gebeurt, en over de voor ons op dat moment belangrijke onderwerpen, en op een rustige en ontspannen manier.

Het is zo belangrijk dat we steeds meer gaan trainen in onbevangenheid en op een positieve manier te gaan leren denken, met als uitgangspunt ;EERST DE GEEST EN DAN HET LICHAAM (MATERIE).

 

 

 

 

 

 

   

:: Powered by Designbase Webcentre ::