14 oktober 2007

Nog even een beetje filosoferen, verbeter de wereld en begin bij jezelf, wat is dat nu eigenlijk ? Is dat gewoon bij alles wat je doet er op letten dat je altijd die keuzes maakt die voor jou het hoogste geestelijk rendement opleveren? Waardoor je jezelf weer herschept naar een zijnstoedanals een ander? 

Of betekent het alleen maar ervoor zorgen dat je je nergens aan hecht, zoals de kluizenaars, waardoor je alleen maar een esotherische ontwikkeling overhoudt? Het is in ieder geval zo, dat jij uitzendt wie je bent, (waar je mee omgaat wordt je mee besmet). Dit is een heel sterk gegeven, want door jouw uitstraling beinvloed je de ander, en kan er zo collectief een verstarring ontstaan die er toe kan leiden dat mensen in hardvochtige groepen ontwikkelen, of uist een verruiming, in menslievende groepen, dit heeft ook een beetje te maken met 'soort zoekt soort', jouw fibraties (resonanties) worden opgevangen en geaccepteerd of verstoten. Door die vibraties kunnen zich dingen ontwikkelen als fundamentalisme of wederopbouw. Haat of vrede in grote gemeenschappen, door er nu voor te zorgen dat jij altijd zoveel als mogelijk is in jouw positie, liefde vrede en rust uitzendt, door zelf zo te leven, in alles (en dat is veel, denk maar aan eten, meningsvorming, oordelen en veroordelen) dat jij al die onbewuste automatische negatieve gewoonte handelingen afleert en in plaats daarvan een houding aanleert zodat je steeds meer onpersoonlijke liefde uit gaat stralen, dus voor het geheel en niet voor voorkeuren (personen of dingen). Dan gaan we al de goede kant op, dat wil niet zeggen dat jij je voorkeuren niet mag hebben in opbouw naar het geheel, in je training om steeds weer te groeien tot het licht.

27 oktober

Door toeval in een alternatieve drogisterij in ons dorp gekomen (een hele goeie), en werd weer eens geconfronteerd met wat ik de onbetrouwbaarheid van die zogenaamde alternatieve geneeswijzen noem.(Ben zelf gediplomeerd natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut). Wat bedoel ik daarmee, wel het volgende, al die middeltjes die er te koop zijn worden u niet aangeboden omdat ze u zo lief vinden, maar om te verkopen en er dus rijker van te worden. Dat is op zichzelf niet verkeerd als men maar zo eerlijk is om de juiste voorlichting te geven wat het product beoogt en waar het werkelijk toe leidt bij gebruik van dit product. Het product kan wel goed zijn maar bij bijvoorbeeld een product voor vetverbranding moet je bewegen, en door dat bewegen (sporten) ontstaat meer spiermassa en dat is zwaarder dan vet, dat zeggen ze er dus niet bij omdat veel mensen niet graag meer bewegen en dus kopen ze het niet. Ga  voordat je iets wilt gaan gebruiken naar een natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut of iets dergelijks, of vraag aan de natuurdrogist om de juiste voorlichting, waardoor je niet het risico loopt onnodige of niet terzake doende middelen te kopen en te gebruiken. 

Zondag 11 November

Gisteren naar de therapeutenbeurs geweest,(met mijn eega). Het is verbazend wat een snelle ontwikkeling zich hier ook ontplooit op velerlei gebied. Opvallend is de ontwikkeling op RESONANTIE gebied. Steeds meer en meer komen de verwachtingen van Lynne Mc Taggart uit. Je weet wel van het boek Het Veld, en van het boek Het Intentie Experiment.(Geweldige boeken overigens). In mijn voorgevoel zal dit leiden tot het verdwijnen van veel bedrijfjes die allemaal (volgens hen) geweldige middelen aanbielen,  maar die dan overbodig blijken te zijn. Echter een gezonde voeding en een gezonde manier van voeden, zal altijd belangrijk blijven. Wat me wel stoorde, zijn de ongekend hoge prijzen die dit alles op moet brengen, echt ongezond ook in de alternatieve manier heb je de noodzaak zakelijk te zijn wat niet wil zeggen dat je schathemeltjerijk moet worden van deze vorm van geneeskunde, helemaal niet als je energetisch wil ontwikkelen.

We komen steeds dichter bij het geheim van ons werkelijke bestaan. Zou dat door de Bijbel soms bedoeld zijn, als er staat; en er komt een tijd dat u de wijsheid weer wordt teruggegeven? Maar bijna in iedere stand zag je een notebook met een programma om je trillingen op een of andere manier te testen, sommige kunnen volgens de bezitters je zelfs genezen doordat een trilling in je lichaam aangepast en of verwijderd wordt. Er zijn al mooie namen voor zoals Repolariseren e.d.

De vereniging SCEPSIS zal het hier wel moelijk  mee krijgen want ondanks de donaties van de farmaceutische industrie in hun portemennee, is hier niet zoveel kritiek op te leveren. De meeste programma's zijn streng wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn die oudjes nou niet bepaald met hun tijd meegegaan.

Erg leuk op deze beurs was de kennismaking met een nieuw instrument. Leuk om te zien echt een sieraad, maar dat is alleen maar een leuke bijkomstigheid, wat opviel was de kracht die dit ding uitstraalde, volgens de ontwikkelaar een straal van 11 KM, bovendien moet het goed zijn voor de natuur, en je raad het nooit, het heeft weer met dat nulpuntenergieveld te maken.Hier kom ik nog op terug,waarschijnlijk onder een andere link op de Home Page.

   

:: Powered by Designbase Webcentre ::