CURSUS

CURSUS .

Cursus die ik geef.

Een cursus die ik  niet paranormaal ontwikkelen noem ,maar energetisch ontwikkelen ,zo in de trant van esotherisch wijsbegeerte ,waarom deze naamsverandering ? . Wel omdat in mij het idee van geestelijk groeien ,steeds meer vorm krijgt . Is het niet zo dat je op de lagere technische school leert vijlen ? ,op de middelbaar technische school een auto in elkaar leert zetten ? ,en op  de TU Delft een raket leert bouwen ? .Dus je uitvoerbare  handelingen ontwikkelen door je geestelijke ontwikkeling en daardoor ook je mogelijkheden , gewoon de wet van oorzaak en gevolg . Wanneer je je dus geestelijk ontwikkeld zul je dus als gevolg hiervan ook handelingen kunnen verrichten die hier inherent aan zijn,zoals b,v, genezen , of energetisch onderwijs .Maar ook gewoon voor je eigen ontwikkeling ,om je zelf goed te voelen  en daardoor veel nieuwe situaties goed en rustig kunnen benaderen en er op een positievere manier op kunnen reageren

 Steeds meer dringt het beeld aan mij op dat energetisch ontwikkelen eigenlijk voor iedereen mogelijk is , het slagen daarvan ligt eigenlijk bij de capaciteit van de leraar ,of zij/hij  in staat is om de grote wijsheid in eenvoudige hapklare brokken voor iedereen door te geven ,en een goede inschatting heeft ,wat iemand kan verwerken of niet .En of de leerling ook echt wil ontwikkelen .

Er word ook met de gedachte gespeelt om bij grote belangstelling , avonden te gaan verzorgen in een zaaltje ,om de mogelijkheid te creëren meer mensen in de gelegenheid te stellen zich te oriënteren .

reacties via  b.boon79@upcmail.nl

.

   

:: Powered by Designbase Webcentre ::