Vergiftigt worden door toxische be´nvloeding

 

 

 

Ook dit onderwerp ,nl , toxische beinvloeding ,zal ik proberen zo eenvoudig en begrijpbaar mogelijk weer te geven , wat is dat eigenlijk ,toxische beinvloeding ? wel het is die invloed op het lichaam die vergiftige reacties op kunnen roepen , of zijn .

Denk eens aan Aroma therapie ,waar door middel van zuiver natuurlijke stoffen invloed uitgeoefend wordt op een om het even welke disharmonie , (ziekte of trauma)   in /op het lichaam .Dus , door een bepaald zuiver natuurlijke olie op je lichaam te smeren , door een mengsel van b,v Yoyoba olie of Amandelolie (er zijn nog meer soorten) , waarin deze Aromatische olieen gemengd zijn(moet soms plaats gericht ) ,kun je een probleem positief beinvloeden ,omdat die stof je lichaam binnendringt en daar zijn heilzaam werk doet .En ook hiermee kun je niet zomaar klakkeloos smeren ,want als je in verwachting bent , of je slaapt slecht ,of je hebt hoge bloeddruk ,mag je niet iedere Aroma op je lijf smeren cq ,gebruiken .

Daarvan uit gaande is het  niet zo moeilijk om je voor te stellen dat vergiftige stoffen ook een uitwerking op/in je lichaam hebben , vele chemische stoffen die in de huidverzorgende sectoren gebruikt worden ,en dan heb ik het over drogisterij artiekelen , veel artikelen daarvandaan zijn zulke vergiften .

Om dus lekker te ruiken en of mooi te zijn ,smeert men veel van die vergiftige troep op hun huid/gezicht , en zonder dat ze het weten belasten ze veel systemen in hun lichaam toxisch , zoals dat genoemd wordt ,dus je vergiftig jezelf langzaam , je bent dan je zelf langzaam maar zeker ziek aan het maken .het gekke is ,dat mensen dit met hand en tand verdedigen ,terwijl ze de goede dingen op zijn minst met wantrouwen tegemoet treden . Veel mensen laten de drogisten schatrijk worden van hun eigen zeer phatalogische ellende .(zieke/verziekte toestand).Veel jonge mannen zijn steriel mede door het gebruik van veel soorten deodorant , daar spelen natuurlijk nog veel meer dingen mee ,maar deodorant kan een van de hoofd zondaren zijn .

Ook kun je toxische reactisch oproepen door het eten van voedsel ,het lichaam maakt zelf ook stoffen aan uit voedsel ,en vaak ook toxische (vergiftende ) stoffen .Als je dus vaak eenzijdig eet ,en ook nog dingen die niet goed voor je zijn loop je niet alleen de kans te dik te worden maar bijna zeker ook ziek omdat je jezelf dan via eten aan het vergiftigen ben.Daarom is het soms verstandig om jezelf te ontslakken zoals ze dat noemen .En om het nog een beetje scherper te zetten (ik verdien er niets mee hoor) ,wat denk je van alles wat niet biologisch geteeld is aan voedsel. Het is mischien goed om eens  de biologische boerderij te bezoeken , en daar wat te kopen ,zodat die mensen krijgen wat ze toekomt en weer niet alle winst naar de groothandel en warenhuizen gaat.

Zie ook PNEI bij natuurgeneeskunde .

 

 

 

 

   

:: Powered by Designbase Webcentre ::